תופעות לואי של לוריבן מירו וציפרלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/06/2020 | 11:43 | מאת: דנה

שלום לוקחת לשינה 0.5 מג לוריבן 15 מג מירו וציפרלקס 5 מג בבוקר השאלה שלי האם אחד מהם יכול לגרום ליובש קיצוני בפה ולהעלים לי הרוק אין לי רוק בפה נורא גורם לבעיות כמו כן תרופות אלו יכולות לגרום לתופעות דמויי פרקינזון אי יציבות סחרור בעיות שווי משקל נוקשות חולשת שרירים בעיות הליכה בליעה ואיך ניתן לבדוק זאת כי מתקשה להגמל מהן בתודה מראש הניורולוג לא יודע להחליט האם זה פרקינזון

תופעות לוואי אלו עלולות להיות מקושרות לתופעות לוואי אנטיכולנרגיות מטיפול במירו, ולכן יש ליידע את הרופא בזה ולשקול הפחתת מינון של MIRO ל- 7.5 מ"ג.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי