צירוף תרופות מירו לוריבן וציפרלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/06/2020 | 12:03 | מאת: דנה

שלום לוקחת מירו 15 מג ו0.5 מג לוריבן לשינה כתוב שלא מומלץ לשלבם מדוע? כמו כן לוקחת גם ציפרלקס 5 מג כל בוקר שאינו עוזר לדכאון וחרדה יש לי בעיות הליכה אולי מהתרופות האלו? אי יציבות סחרור חוסר שווי משקל עייפות חולשות טרום עילפון כאבי תופת במעיים בקיבה סותריי חומצה לא עןזרים יש קשיי בליעה גם סותריי חומצה לא עוזרים אילו מהתרופות גורמות לכל זה

שלום, אין מניעה רפואית לשלב בין התרופות שציינת. לגבי אם התרופה יעילה אצלך, יש לפנות לרופא המטפל לציין שאינן מקבלת תועלת מטיפול בציפרלקס במינון של 5 מ"ג - הוא יכול להעלות מינון ל- 10 מ"ג, ולשקול להעביר את הטיפול לשעות הערב בכך שלא יהיה לך עייפות ורדימות. מירו חשוב ליטול בלילה מכיוון שיש לו שמשרה שינה. חשוב לציין שהשילוב אינו אסור, אבל מעלה את הסיכון לחוסר שווי משקל ועייפות במהלך היום, ולכן חשוב לערוך מחדש את הטיפול בשיתוף עם הרופא המטפל. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי