רמוטיב יעזור במצבי או לא?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/06/2020 | 18:08 | מאת: מירי

היי דר אני סובלת מחרדה ופחד שמישהו הרדים אותי ופגע בי. אין לכך שום בסיס.ישנו רק פחד וסרטים בראש. אני לא בדיכאון. אבל כן מרגישה מאוד מפוחדת ומבולבלת ממש, ופעמים שזה קצת יותר רגוע אצלי. חשוב לציין שאני בטיפולי פוריות ומשתמשת בזריקות כגון גונאל , אורגלוטרן, אוביטרל. וכן, נוטלת על בסיס יום יומי יוטירקס לבלוטת התריס. שמעתי שיש כדורים בשם רמוטיב. האם זה באמת טבעי?מפחדת להתמכר האם זה בסדר ליטול את הכדורים הללו בזמן טיפולי פוריות? והאם זה יעזור להשתיק את החרדות "והרעש" בראש? תודה

05/06/2020 | 18:52 | מאת: המשך

המשך- האם יש כדורים טבעים עם צמחים חזקים שמשתיק חרדות בראש? לא מעוניינת בציפרלקס וכדומה..

רימוטיב יעזור לשיפור מצב רוח ודיכאון. נא לפנות לפסיכאטר ליעוץ

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי