מינוקסידיל - השפעה על סוכר או נוגדנים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/07/2019 | 23:54 | מאת: גל

יש לי נוגדנים בדם המקושרים לסוכרת סוג 1 (anti GAD) ושומר באמצעות תזונה קפדנית וספורט על ערכים תקינים (בבדיקות דם אחרונות גלוקוז בצום 99, המוגלובין מסוכרר 4.9). לא חולה סוכרת אך רוצה למנוע התפרצות המחלה בעתיד כי כאמור יש נוגדנים בדם. רוצב להתחיל שימוש במינוקסידיל 5% להצמחת שיער (נוזל שיועד תחילה ללחץ דם גבוה ואז נתגלה שהוא מעודד צמיחת שיער ומאז משמש לצמיחת שיער). האם מינוקסידיל יכול להשפיע על רמות סוכר/נוגדנים, או שאני יכול להשתמש? תודה

אין מניעה

24/07/2019 | 14:03 | מאת: המשך

שאלה נוספת- כיוון שמינוקסידיל הוא מרחיב כלי דם, אין משמעות הדבר שיותר דם יזרום ללבלב, וכיוון שיש לי בדם נוגדנים, אז יותר נוגדנים יגיעו ללבלב ויחסלו אותו במהירות יתרה?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי