הבדל גדול בין הלחצים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/12/2018 | 04:04 | מאת: תרופה מתאימה ל יל”ד סיסטולי

אני לוקח ביום Trazosin 1mg. ,cardiloc 1,25 mg perindopril 4 mg לד שלי בממוצע הוא 150/65 , אני בטוח שלא קיבלתי את התרופה הנכונה והכי מתאימה לי .

20/12/2018 | 08:56 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, על מנת לעזור לך בצורה הטובה ביותר אני צריכה לדעת עוד פרטים, כמו גיל, מחלות רקע אחרות חוץ מיל"ד , תפקוד כלייתי, האם ניסית תרופות אחרות של ל"ד. אם אתה צעיר אז מדובר בלחצי דם קצת גבוהים וניתן ביעוץ עם הרופא המטפל להעלות את המינון של אחת מהתרופות שאתה נוטל ליל"ד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי