אנטיביוטיקה לזיהו שלוחית התן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/12/2018 | 18:00 | מאת: ריקה

תרופה במקום זינת העושה את אותה פעולה 2.האם יש תופעות לואי???? לזינת

20/12/2018 | 09:17 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, יש מספר אנטיביוטיקות מתאימות לזיהומים בדרכי השתן. בחירת האנטיביוטיקה מתבצעת לפי חומרת הזיהום, סוג החיידק, האם מדובר ב-אירוע ראשון או אירוע חוזר של דלקות בדרכי שתן. גם כן יש לקחת בחשבון גיל, האם זה קשור ליחסי מין, הריון, קטטר, ועוד הרבה דברים. אנטיביוטיקה חייבת מרשם רופא. לכל תרופה יש תופעות לוואי, זינט לרוב אנטיביוטיקה אשר נסבלת ע"י המטופלים, תופעות הלוואי השכיחות הן של מערכת העיכול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי