תוסף מגנזיום +קלציום+ויטמין3+זינק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2018 | 11:45 | מאת: עדנה

שלום,אני בת 78.בדר'כ בריאה. סובלת מדיברטיקולוזיס אבל זמן רב רגוע.לא מקבלת תרופות לבעיה זו. כאבי פרקים וברכיים בגלל חוסר סחוס. שאלתי האם טוב לקחת כדור אחד ליום או 1ליומיים שכתבתי בנושא, בנוסף ל1כדור סידן ציטראט שלוקחת עלפי הוראת רופא כל ערב. תודה עדנה

27/11/2018 | 08:02 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום רב, לפי הגיל, מומלץ לקבל סידן וויטמין D למניעת אוסטיופרוזיס. מבחינת מגניזיום וזינק, כל עוד שאת אוכלת דייטה מאוזנת ואין לך חוסר בבדיקות הדם אז אני לא ממליצה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי