תופעות לוואי ותגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/10/2018 | 22:43 | מאת: יעל

שלום, לאיזון לחץ הדם, אני לוקחת אוקסר, אוקסר פלוס, ונורמיטן. בעקבות שינויים בלחץ הדם הוסיפו לי כדור קדקס לפני ארבעה וחצי חודשים. לאחר כחודשיים התחלתי לקחת גם אספירין. מאז תחילת הקדקס הופיעו תופעות של סחרחורות הזעה בחילות כאב ראש וצלצולים. האם זה קשור לתרופות?

28/10/2018 | 12:06 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, יש לפנות לרופא המטפל . באופן כללי, מומלץ לקחת קדקס בערב לפני שינה, התרופה עלולה לגרום לסחרחורת (תת לחץ דם אורטוסטטי- ירידה בלחץ דם במיוחד בשינוי תנוחה מה שמגביר סחרחורת ונפילות במטופלים מבוגרים). ישנם דיווחים שקדקס עלול לגרום גם לכאבי ראש, טנטון באוזניים( לא שכיח, כ-1% מהמטופלים) ובחילה.

28/10/2018 | 12:12 | מאת: יעל

תודה רבה , זה בדיוק מה שהיה .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי