קלונקס פג תוקף ואני בחו"ל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/07/2018 | 07:51 | מאת: במבי

נסעתי לחו"ל וגיליתי שהקלונקס שלקחתי פג תוקפו לפני חודשיים. האם עדיין ניתן להשתמש?

17/07/2018 | 07:57 | מאת: במבי

האם יש התגשות בין ארקוקסיה לויפאקס 75 בשחרור מושהה לבין לוריוון? וכמה לוריוון מותר לקחת במשך היום?

18/07/2018 | 15:47 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

לא ניתן להשתמש בתרופה פג תוקפה.

18/07/2018 | 15:53 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

ארקוקסיה אינו מיועד לטיפול ארוך טווח, מיועד לטיפול בכאבים ודלקת לתקופה קצרה של עד שבועיים כל עוד שאין בעיה כלייתית. לא קיימת התנגשות בין ויפאקס, ארקוקסיה ולוריוון. מינון של לוריוון תלוי בהתוויה שלו (המטרה לשמה אתה מקבל אותו), המינון נקבע ע"י הרופא המטפל. אם זה לטיפול בחרדה אז ניתן לקבל עד 2 מ"ג 3פעמים ביום ואם זה לבעיות שינה אז 0.5 עד מקסימום 2 מ"ג לפני שינה. כמובן המינון נקבע גם תלוי בגיל המטופל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי