אנטיביוטיקה שאינה מכילה פנצלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/09/2015 | 09:49 | מאת: ליז

שלום שמי ליז ואני אלרגית לפנצלין וברצוני לדעת איזה עוד סוגי אנטיביוטיקה אינן מכילות פנצלין חוץ מרוקסו, רוליד, עברתי עקירה כירורגית של שן בינה ואני רואה שרוקסו לא עוזרת לי להחלים אני נפוחה מאוד וכו

שלום, יש מגוון רחב של אנטיביוטיקות שאינן ממשפחת הפניצילין, לדוגמה : רוקסו, דוקסיצילין, טטרציקלין, קלינדאמיצין, אריתרומיצין, אזטרומיצין ועוד. יש להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי בחירת הטיפול האנטיביוטי לפי רגישות החיידקים ולבחור טיפול אנטיביוטי מתאים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי