תגובה סינרגיסטית בין קספו תוך ורדי 8 מ"ג לקרדילוק שאני נוטל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/03/2017 | 21:36 | מאת: יעקב

האם ידוע כי קספו תוך ורדי יכול לכרום לדיכוי לבבי קשה או הלם לבבי , כאשר אני נוטל באופן קבוע קרדילוק 205

אין חשש, אבל עדיף לא להשתמש בתרופה הזו באופן כרוני

20/03/2017 | 19:05 | מאת: יעקב

הואיל ובהכנה לניתוח פולשני זעירה , לצורך קיבוע חוליה שבורה , נתנו לי קספו 8 בוריד לאחר שבבוקר לקחתי קרדילוק 2.5 בכדור . לאח פחות מדקה אבדתי הכרה , ולאחר מכן הייתה כשל לבבי עם אחייה פעמיים ורק ועם פגיעה בקרישת הדם ופגיעה ביתר התפקודים ,למחרת אחרי 24 שעות התחלתי להתאושש . כמובן שאושפזתי בטיפול נמרץ . לכן שאלתי אם היה קשר בין נטילת הקספו 8 בוריד ואם הוא גרם לירידה בתפקוד הלב עד הכשל הלבבי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי