תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/03/2008 | 10:21 | מאת: רעותוש דחוףףףףףף מאודדדדדדדדד

שלום רב אני נוטלת תרופות קבועות והן : פלורינף ,גוטרון ,SLOW K ,טמבוקור,דרלין ,מגנזיום דיסאפורל קולכיצין , אז ככה הגניקולוג החליט שצריך לעשות דיכוי לווסת בזריקה שנקראת פרוברה 150 מ"ג פעם ב 3 חודשים עד שהחליט להביא ילדים וזה מהסיבה שיש לי אנדומטריוזיס קשה וכן היה לי דימום בשחלה שנזככתי לניתוח חירום שאלותי הם : האם הטיפול בזריקה הנ"ל אפשרית עם התרופות שאני לוקחת ? אשמח לקבל הסבר

19/03/2008 | 09:02 | מאת: כמאל עמארנה

בוקר טוב, לפי מאגרי המידע "מיקרומדקס" המעודכן לרבעון זה, לא קיימת כל תגובה בין התרופות שאת מקבלת לבין הטיפול בדפו פרווירה שהומלץ לך. טיפול מעל לשנה בזריקת דפו פרווירה (לפי מחקרים) יכול לגרום לשינויים קרדיאלים והיות ויש לך בעיות קרדיאליות המלצתי לך להתייעץ עם קרדיולוג טרם התחלת הטיפול. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי