Mdma

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/08/2014 | 13:35 | מאת: אנונימי

שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי וזה המקום הנכון לכתוב בו. ביום שישי האחרון ישבתי עם חברים ולכבוד סיום המבצע בעזה החלטנו שאנחנו עושים mdma (טיפשות גמורה). בזמן המעשה הרגשתי נפלא, יום למחרת נורא בוהה ורגוע, מהיום השני חוויתי סחרחורות עייפות נוראית, בלבול וחוסר יכולת להתרכז או לזכור דברים. הסממנים נרגעו מלבד הסחרחורת ומין תחושת חולמנות, אתמול בלילה אני חושב שגם חוויתי התקף חרדה, הזעתי הרבה לחץ ותחושבת בעירה בבטן. היום קמתי ללימודים עם סחרחורת ואותה תחושת חולמנות מעט פאניקה אחרי הלילה הזה ובקושי הצלחתי לפתור דברים בשעור, הריכוז כמעט בלתי אפשרי. רציתי לדעת אם אלו סימנים נורמליים אחרי שמשתמשים בסם הזה? שמעתי שיש משהו שנקרא סרוטונין שאחראי על עייפות וגם על דכאון וחרדה וצריך לחכות שהוא יתאזן, ושכדאי לקחת htp-5 שאין לי מושג מה זה. האם לחכות לראות לאן זה מתקדם? לקחת את התוסף? אני אשמח להמלצה כי אני נורא מוטרד. תודה רבה. נ.ב: אני היחיד שחווה את התסמינים האלו.

פורום זה עוסק בשאלות לגבי תרופות רשומות במשרד הבריאות לכן אין לנו את הידע המתאים לענות על שאלתך בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי