זיקפה חלשה או חשק מיני ירוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/08/2000 | 19:54 | מאת: רוני

אני בן 27 סטרייט מקיים יחסי מין סדורים מגיל 14, עד לפני שנה הזיקפה שלי הייתה לעיתים אפילו מפריעה לי,היא הייתה פוקדת אותי גם במצבים שלא ממש הייתי זקוק לה ולמשך זמן ממושך. לפני שנה קיימתי יחסי מין ומשחקי מין עם חברה שלי למשך זמן ממושך כ4 שעות שבהן הייתה לי זיקפה מלאה לאחר אותו ערב איבדתי את הזיקפה שלי וגם את זיקפת הבוקר שהייתה טריוואלית בשבילי הרגשתי אשכים נפולים,זרימה חמה של "נוזל באשכים" אי נוחות וכן הופיעו סביב איבר המין שלי פסים כחולים בולטים, לאחר שבוע במצב זה הלכתי לאורולוג במסווה של "שורף לי בשתן" בתקווה שהוא יגלה בבדיקה מה קרה ויחסוך ממני את ההסבר הוא אמר שיתכן ויש דלקת ונתן לי אנטיביוטיקה לדרכי השתן, מאז יש עליות וירידות יש לציין כי אני מקיים יחסי מין די קבועים פשוט נעלם לי חלק גדול מהדחף המיני הזיקפה חלשה יותר ,קשה יותר להשגה ולא נשמרת לאורך זמן. אינני יודע אם החשק המיני ירד לי או שפשוט בגלל שהייתי רגיל לזיקפה תכופה היה לי רצון למין, האורגזמה גם הפכה לפחות עוצמתית. איך עלי לגשת לבעיה?האם מה שקרה לי מובן? דרך אגב,זה פשוט נהדר מה שאתם עושים פה.

22/08/2000 | 21:26 | מאת: ד"ר איתי ורדי

קיים מצב של "שבר בפין " - כמובן שאין בפין עצם אבל אלו גופים ספוגיים מכוסים שכבה קשיחה שביחסי מין אגרסיביים עשויה להקרע ואז מתקבל שטף דם תת עורי נרחב היורד גם לשק האשכים. עושה רושם שאתה מתאר הרחבת ורידים בלבד לאחר קיום יחסים - האם קיימת זיקפה באותה עוצמה כמו קודם ורק התכיפות ירדה ? בגילך יש לקחת בדיקות לרמה הורמונלית - טסטוסטרון ו LH,FSH וכן פרולקטין שעליה ברמתם עשויה לדכא ליבידו.במידה והזיקפה טובה יתכן וכדאי לשקול יעוץ סקסולוג לפני נסיון טיפול תרופתי.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר