בבקשה את עזרתך, קצת חושש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/10/2008 | 01:42 | מאת: עידן

שלום, אני בן 21 ועשיתי ניתוח ברית מילה לפני חודש. איזור המפשעה אצלי שופע בבעיות.. (עקמת, אשך תמיר, וריקוצל, רגישות עוד...). העניין עכשיו הוא שכבר עבר חודש והאיזור מעל וסביב הכיפה עדיין נפוח בצורה לא סימטרית - כל צד שמאל נפוח משהו כמו חצי סנטימטר וימין סנטימטר. הנפיחות ירדה בממש מעט יחסית למצב ההתחלתי. אמרו לי שזה קורה וזה סביר אבל בגלל הרקע שלי הנושא עדיין קצת מדאיג אותי במיוחד שכל החברים שלי שעשו איתי את הברית כבר בריאים ומתפקדים כרגיל. השאלה, למה בכלל זה נפוח כך??? ולמה כל כך הרבה זמן???? והכי חשוב כמה זמן אמור לקחת לזה לעבור??? (או יותר נכון עוד כמה זמן לתת לזה עד לבדיקה נוספת אצל אורולוג?). אשמח מאוד לתשובה, בתודה מראש, עידן.

אני במקומך הייתי פונה לרופא המנתח האורולוג ומבקש פגישה מוקדמת

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר