שאלה דחופה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

12/09/2008 | 15:57 | מאת: גלינה.

שלום, למיטב ידיעתי אסור לחמם את שק האשכים. חבר שלי סיפר לי שכל פעם שהוא מאונן במקלחת הוא משפריץ זרם מים "רותחים" לכיוון שק האשכים. האם יכולה להיווצר בעיית פוריות כלשהי או בעיה כלשהי? עוד שאלה: ביקשתי ממנו לבצא בדיקת פוריות אצל רופא המשפחה והוא אמר לי שהוא מתבייש, האם ניתן לבצע בדיקה כלשהי ולו הקטנה ביותר בבית כדי לדעת שאין לו בעיית פוריות? תודה רבה מראש, גלינה.

בהחלט אפשר לעשות בדיקת פוריות בבית החולים ולא - הוא לא גורם לעצמו נזק

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר