חסימה בכליה?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

16/08/2008 | 15:15 | מאת: מיאוצ'יק

עברתי ריסוק אבנים בכליה הימינית. השתן הראשון לאחר הריסוק היה דמי. אך לאחר מכן לא היה דם. בריסוק הקודם מצד שמאל ירד דם בשתן במשך שבוע ויצאו פירורים של אבנים. אך עכשיו יומים לאחר הריסוק לא יוצא דם ולא יוצאים פירורים.. האם יכול להיות שיש לי חסימה בכליה? או שזה בסדר ואין צורך לדאוג?

יכול להיות כך ויכול להיות כך. אין כל ידיעה עד שתעשה צילומים

16/08/2008 | 22:31 | מאת: מיאוצ'יק

אז היית ממליץ לי לפנות למיון? או לחכות לביקורת בעוד חודש? כרגע הכאבים הם לא נוראיים כמו בהתחלה.. אך אני על תרופות נגד כאבים.. האם זה מסוכן לחכות כל כך הרבה? מה לעשות? אני דיי בלחץ..

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר