המלצה על אורולוג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/06/2008 | 23:08 | מאת: אייל א

שלום, אני בן 27, אני הגעתי לאורולוג עקב כך שצורב לי בשופכה לאחר מתן זרע. לאחר בדיקות שונות (בדיקת זרע+בקטרולוגיה+מורפולוגיה, אולטרסאונד+דופלר ולמדידת קוטר ורידים וגודל אשכים) הרופא לא מצא את מקור הבעיה , אבל מצא שישנה וריקוצלה, רמת פוריות לא אידיאלית(מוטיליטי נמוך בעיקר), הידרוצלה קלה, אשך שמאלי קטן ועושה הרושם שקצת פגום. הרופא ממליץ לנתח אותי ניתוח וריקוצלה, מאחר שנגרם נזק כבר לאשך השמאלי והפוריות הושפעה לרעה כפי הנראה. רציתי לקבל יעוץ ודיעה שניה ממוחה מרופא מנתח וגם מרופא לא מנתח. לכן אשמח לקבל שמות וטלפונים של רופאים מומלצים וטובים, חשוב לי מאוד איכות המנתח וכן מאוד חשוב שיהיה רופא שיהיה לו את הזמן להסביר ולהקשיב, ולא אחד שקצר בזמן. לא שיש לי הרבה מה להגיד, פשוט הייתי רוצה לשלם כסף תמורת במה נוחה לשאלות. יש הצעות? יש גוף שממליץ על רופאים אוביקטיבית? תודה אלי

ולמה שלא תגיע אלינו לרמבם?

20/07/2008 | 17:26 | מאת: אלי כהן

אם אצלכם אוכל לקבל עצה מקצועית, ויחס נוח ולא ממהר, אשמח להגיע מה עליי לעשות? איך לקבוע תור? טלפון משהו? מי הרופא המומלץ? אתה? מחכה לשם וטלפון של הרופא. תודה רבה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר