למה לא עונים לי? פענוח סיכום מחלה (פעם 3)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/06/2008 | 09:29 | מאת: אביב

שלום. אני מבקש לברר את תוצאות סיכום המחלה הזה.(מה הפירוש מילה במילה ,בבקשה) PARAPARESIS WITH URINARY RESETION MYELITIS LEPERFORATING COMEAL WOUND WITH IRIS PROLAPS NECROTIC WOUND OF LF FOOD תודה רבה . (אני עם קטטר ועל כסא גלגלים)

כתבת את זה עם המון המון המון שגיאות אבל אם הצלחתי להבין - אז אתה יושב על כסא גלגלים עקב שיתוק יש לך הפרעה במתן שתן ואני מבין שיש לך קטטר יש לך בעייה ברגל עקב סוכרת ועברת ניתוח בטני כלשהו שממש לא הצלחתי לפענח

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר