צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/06/2008 | 08:12 | מאת: חסון

שלום,אני סובל מזה כשלושה שבועות מצריבה בשתן+עקצוצים שבאים והולכים מקצה הפין,אין לי הפרשות מהפין .אני מרגיש את הצריבה בעיקר לאחר מתן שתן. ביצעתי בדיקת שתן + תרבית ,הבדיקה יצאה תקינה.הרופא נתן לי זינט לשבוע ימים אך זה לא עזר ולאחר מכן דוקסילין פעמיים ביום למשך 5 ימים גם זה לא עזר. עכשיו קיבלתי הפניה לאורולוג אבל התור שלי בעוד חודש ימים ,מה זה יכול להיות ,בינתיים אני סובל מזה. לא הזכרתי אבל אני גבר בן 30. תודה מראש.

האמת שלא נראה לי חמור מי יודע אבל אם זה מפריע כפי שאתה מתאר - מומלץ באמת לגשת לאורולוג - ואתה לא צריך לחכות חודש

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר