בעיות פליטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/06/2008 | 23:56 | מאת: ירון

שלום רב !!! אני בן 42 וסכרתי מזה כ 4 שנים , סובל מחוסר בזרע זאת אומרת שבפליטה יכולה להיות לי ממש טיפת זרע , אני לא מאונן כל יום אלא לעיתים פעם בשבוע גם החשק המיני אינו מה שהייה פעם , לפני כשנה דיברתי עם אורלוג והוא אמר לי שיש לי פליטה אחורית בעקבות שימוש ב ssri אבל נכון לחצי שנה האחרונה אני לא נוטל אותם , כמו כן בדיקת טסטוסטרון היתה תקינה , מדוע אם כך אני לא מייצר זרע וגם לא נהנה באותה עוצמה כבעבר !!! אני נוטל מספר תרופות 1)גלובן 5 ,2)מטרופומין 850 ,3)סימבסטטין 20 ,4)אספרין 100 5)אסיוול 10 , האם יש קשר לבעייה ? לתשובתך אודה מראש !!!

אני די מסכים עם האורולוג שלך. הייתי בודק ומוכיח זאת על ידי בדיקת שתן לאחר שפיכה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר