תאונת דרכים ובטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/01/2014 | 16:41 | מאת: ינון

היתה לי תאונת דרכים כאשר הייתי נוסע ברכב שאני אינו הנהג במושב האחורי! נפגעתי בגב ופוילאש. עורכת הדין שלי טיפלה מול חברת הביטוח של הנהג. הביאו מומחה מטעם חברת הביטוח לאחר שהגשנו תביעה בהסכמה לפני ההליך. הוא היה פשוט נוכל מקצועי. עשינו פשרה על סכום מאוד נמוך. לדעתי עורכת הדין רצתה כסף בלי לעבוד! נותרתי עם נזק עצבי בעיקר העורף ומאז הופיע מיגרנות איומות שלא היו מעולם קיבלתי טופמקס ועוד כדורים חיי נהרסו! הבנתי שברגע שיש פשרה נגמר הסיפור מול חברת הביטוח? מה ניתן לעשות עוד? ביטוח לאומי זה גוף שטפר לפנות אליו? מה לבקש? כמו כן אני מבין שהקופה ממנת תרופות? אבקש הנחיה מה לעשות? תודה

שלום, כאשר חותמים על הסכם פשרה בעקרון זה סוף הספור אבל כדאי לבדוק עם עו"ד. במידה ולא ניתן לעבוד אפשר לפנות לביטוח לאומי בתביעת נכות כללית ולבקש אי-כושר עבודה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות