דלקת פרקים וצליאק

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/12/2013 | 11:02 | מאת: דבורה

עברתי 2 ניתוחי קרפל סינדרום בשני כפות הידיים וניתוח טריגר פינגרס כמו כן בהיותי בועדה של ביטוח לאומי, הרופאים קבעו שאין החמרת מצב, היות ומדובר בדלקת פרקים. בבדיקות שערכתי אז לא היתה דלקת פרקים אך לאחר מספר שנים התגלתה אצלי דלקת פרקים, ובנוסף גם מחלת הצליאק, האם אני זכאית לפיצוי? חזרתי לעבודה לאותו היקף משרה כמו קודם 6 שעות, כמו כן האם ניתן לתבוע רטרואקטיבית?

שלום, אני מניח שניגשת לביטוח לאומי כדי לתבוע החמרת מצב. אם אז לא היתה דלקת פרקים וקיבלת אחוזי נכות הרי שכיום עם דלקת פרקים חייבת להיות חוות דעת מרופא מומחה כי ההחמרה הינה עקב ה- CTS ולא דלקת הפרקים. אם את עובדת ומרוויחה מעל 3800 ¤ הרי שאינך זכאית לנכות כללית. לא ניתן לתבוע רטרואקטיבית מעל שנה. בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות