מפרצת באבי העורקים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

07/12/2013 | 21:24 | מאת: מור

שלום גיל . בפברואר 2013 עברתי ניתוח לתיקון מפרצת (5.8 ס"מ) באאורטה הביטנית ובעורק הכסל מימין (2.6 ס"מ)והשתלת סטנט גרפט ,אושפזתי 16 יום מתוכם 6 ימים בטיפול נמרץ עקב זיהום , מאז אני סובל מחרדה ודיכאון (מטופל בכדורים)וכן עקב חסימת עורק היפוגסטרי מתקשה מאד בהליכה . אובחנתי כחולה טרשת עורקים וכל ובמעקב קבוע + ct angio . שאלתי ..מה הן זכויותי ?

שלום, ניתן לתבוע את ביטוח לאומי ויתכן גם את ביטוח אי כושר עבודה עקב חרדה ודיכאון. בנוסף יתכן וניתן לתבוע בגלל הטרשת בתלות בתסמינים. ממליץ לבדוק עם רופא הבקיא בתקנות הביטוח הלאומי. ליותר אינפורמציה אנא כנס לאתר מרפאות בר מדיקס www.barmedics.com בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות