קצת מסובך

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

25/10/2013 | 19:39 | מאת: יפית

עברתי אירוע מוחי לפני 4 שנים מקבלת 100 אחוז נכות אי כושר יציבה ( סוכרת ל.דם שומנים בדם דכאון ) בתקופה הראשונה סבלתי מחולשה בצד ימין ( כיסא גלגלים ) בשנה האחרונה יכולה ללכת המגבלה ביד ימין כמע נעלמה אך קרסול הרגל עקום והאצבעות משותקות, משרד התחבורה חייב אותי ברשיון נהיגה לרגל שמאל לעומת זאת משרד הבריאות הוריד לי את הניידות בטענה שאני מתפקדת , לא יודעת מה לעשות ? האם הגיוני שמשרד התחבורה אומר יש מגבלה ומשרד הבריאות אומר אין ולכן ביטוח לאומי לא נותן קיצבת ניידות ? מה היית ממליץ לי לעשות ? תודה מראש

שלום, יתכן וקיבלת ניידות זמנית. אם מצבך השתפר יתכן מצב בו כבר אינך מקבלת ניידות אך המגבלה לנהיגה ברגל שמאל קיימת. הינך יכולה להגיש בקשה חוזרת לניידות או אם מצבך השתפר לבקש לחזור לנהוג ברכב רגיל. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות