חולה בטיפולי הקרנות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/08/2013 | 15:14 | מאת: דנה

בעלי חולה בסרטן ונזקק לטיפולי הקרנות. בעבר, התגלה אצלו גידול והוא היה במעקב אך לא עבר טיפולים ונאמר לו שהוא לא זכאי לדבר. האם כיום, בעקבות חזרת המחלה והתחלת טיפול הקרנות שאמורות להימשך כחודש הוא זכאי לקיצבה/סיוע כלשהו? מהיכן ניתן להתחיל? אם הוא ימשיך לעבוד בצורה חלקית בזמן ההקרנות האם יהיה עדיין זכאי לסיוע כלשהו?

דנה, ראי תשובה מפורטת באתר מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות. http://www.barmedics.com/archive/he/483a86ac0bd7 בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות