זכויות אחרי ניתוחים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

05/08/2013 | 09:20 | מאת: doron -r

שלום, לפני שבוע עברתי ניתוח כריתה חלקית של כליה (בשל גידול שנמצא בה) אני אמורה לעבור עוד ניתוח בהקדם האפשרי - כריתת רחם. אחרי כל ניתוח יש 6 שבועות חופשת מחלה (ככל הנראה לא אנצל את כל חופשת המחלה של הניתוח הראשון ואחליט להיתנתח לפני כדי לחזור וללמד בהקדם האפשרי, מורה...) האם יש לי איזה שהן זכויות מס הכנסה? ב"ל? אם כן, מה עלי לעשות??? תודה

לא אמרת אם הגידול היה ממאיר ואם את מקבל טיפולים כימו טרפיים או הקרנות. במידה וכן, ישנה זכאות לפטור ממס למספר חודשים. מאחר ואת חוזרת ללמד לא תקבלי קצבת נכות. בריאות

05/08/2013 | 10:11 | מאת: doron -r

עדיין לא התקבל דוח פתולוגי של הגידול. ע"פ האבחנות של הרופאים - ככל הנראה מדובר בגידול סרטני אך לא יהיה צורך בטיפול. האם אין זכיות כל שהן על התקופה בה אני לא אלמד - התקופה בה אהיה בחופשת מחלה? (לא מדובר בחזרה להוראה בתחילת שנה, אלא בהקדם האפשרי...) תודה!

מנהל פורום זכויות רפואיות