זכויות חולה FMF

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/07/2013 | 12:02 | מאת: סובחי שרה

אני בת 17  מזה כמה שנים אני מקבלת איפול כחולה ויש לי ביקורים במחלקת אשפוז יום בבית חולים וגם מטופלת דרך העובדת הסוציאלית של בית החולים . זה דבר מפריע חי בתפקוד ובלימודים . רציתי לברר מה הזכויות שלי אם ישנן מביטוח לאומי ? תודה !!

שרה שלום, משאלתך לא ניתן להבין את חומרת מצבך ותדירות ההתקפים והטיפולים שהינך מקבלת. במידה והינך מקבלת טיפול בעירוי, לפחות פעם בחודש, ניתן להגיש בקשה לקצבת נכות כללית לילדים. בגיל 18 תיבדקי להמשך זכאות כאדם בוגר. בריאות

19/07/2013 | 12:20 | מאת: סובחי שרה

תודה רבה על הייעוץ שקבלתי ! רציתי חהבהיר שאני עושה ביקורים במחלקת אשםוז יום בבית חולים שניידר פעם ב3-4 חודשים למעקב ואני מקבלת תרופת כולכסתין 2 כדורים ביום ! בנוסף אני במעקב אצל עובדת סוציאלית בבית החולים מזה תקופה בתדירות של פעם בשבועיים ! רציתי להבהיר שמחלה זאת מפריעה לי במהלך החיים התקינים שלי וגם בלימודי ובמיוחד שאני השנה עולה לכיתה יב ויש לי הרבה מבחני בגרות ובמיוחד שאני נסיתי חלק מהבחינות בשנה שעברה בכיתה יא ! רציתי לדעת אם מגיע לי זכויות ! תודה מראש !!!

מנהל פורום זכויות רפואיות