100% נכות לצמיתות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/05/2013 | 22:01 | מאת: לי

האם סרטן שד גרורתי מקבל אוטומטית 100% נכות לצמיתות בביטוח לאומי? פעמיים קיבלתי זמני לחצי שנה כל פעם ועכשיו כשאני אחרי הטיפולים הכימותרפיים, נאמר לי שאמורים היו לתת לי לצמיתות ולחסוך לי את הטיולים לביטוח לאומי... ואם לא - במה זה תלוי בעצם?

לי שלום, לא בהכרח. ברוב המקרים מקבלים זמני ולאחר מכן שוב מאריכים. אם הטיפולים הסתיימו בהצלחה בדרך כלל הנכות תרד ל- 50%. כל זמן שיש גרורות/סרטן פעיל מגיע לך 100%. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות