שאלה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

09/05/2013 | 11:33 | מאת: חנה

אני בת 37 חולה כ- 11 שנים בטרשת נפוצה וכ- 6 שנים בקוליטיס כיבית, אני גם שכירה - שכר של 6000 נטו וגם עוסק פטור (1500-2000 מדי חודש) ויחד עם זאת אני בטוחה שידוע לכל כי קשה לי מאוד עם 1002 תסמינים שהם מנת חלקי . הטרשת ברוך השם רגועה בשנים האחרונות, לאחר 5 שנים של טירוף התקפים שכללו גם שיתוק ופזילה. לגבי הקוליטיס - התקפים כל מספר חודשים וסטרואידים כטיפול. מה שמאוד מפריע לי בתפקוד יומיומי זה חוסר שליטה על הסוגרים. האם מגיעה לי קצבה כל שהיא?

חנה שלום, על מנת לקבל נכות יש גם מבחן הכנסה. לפי הנתונים שמסרת את עוברת את התקרה המזכה בקצבה, אבל יש מקום להערכה קלינית על ידי רופא האם את תגיעי לאחוזי נכות המזכים בפטור ממס ובהטבות אחרות. אנא שילחי את פרטייך באמצעות הבאנר הכחול (מרפאות בר מדיקס) וניצור עימך קשר לתאום פגישה ללא עלות. בריאות, גיל

09/05/2013 | 15:09 | מאת: חנה

אני לא משלמת מס בשל מקום מגוריי, אילו עוד הטבות אני יכולה לקבל? ארנונה? ביטוח לאומי?

מנהל פורום זכויות רפואיות