אחוזי נכות בגין כבד שומני

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

05/04/2013 | 10:32 | מאת: דשדש

שלום, בפיענוח של US התגלה לי בכד שומני [הסננה שומניתבינונית]. אני סובל גם מסכרת, יתר שומנים בדם ויתר לחץ דם. שאלותי: 1. האם בגין מחלת כבד שומני, אני זכאי לאחוזי נכות -אם נדרשים סימפטומים, או סיבוכי המחלה - אנא הסבר. 2. האם אני זכאי לאחוזי נכות בגין יתר שומנים בדם. 3.האם ניתן לקבל נכויות במצטבר לשתי הנכויות יחד

שלום, 1. אחוזים נמוכים ביותר בתלות ברמת המחלה 2. לא בעבור נכות כללית 3. כן יתר ל.ד. מנופה אלא אם כן הערך הנמוך מעל 105 סוכרת נחשבת רק עם הזרקת אינסולין וסיבוכי סכרת בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות