תיסמונת קלייניפלטיר

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

03/04/2013 | 15:38 | מאת: מזי

כידוע בתיסמונת זו בעיות פוריות אצל הגבר ..היעדרויות רבות ממקום העבודה טיפולים וכדומה. האם המטופל זכאיי להכרה במקום העבודה ופטור משעות היעדרות??. בני נעדר כחודש לאחר ניתוח לא קל באשכיים במיסגרת טיפוליים להשגת זרע טוב.. הוא פוטר ונאמר לו שהוא היה צרייך להודיע למעביד כי הוא בטיפןליי פוריות ורק אז לא היו מפטריים אותו [ בדקנו בהיסתתרות העובדים} האם נכון הדבר? תודה.

מזי שלום, הנושא שייך לתחום זכויות בעבודה שאיני בקיא בהם. ממליץ להעזר במומחה מהתחום. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות