ניתוח מעקפים בנוסף לנכות קיימת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/01/2013 | 18:31 | מאת: אורי

שלום רב. אני בן 64נקבעה לי נכות רפואית משוקללת 60% ואי כושר 65% . כאשר מתוכם אוטם שריר הלב 10%.על ארועים קודמים ונקבעה קיצבה חלקית. לפני חודש עברתי צינטור וניתוח מעקבים . שאלתי אם יש לי זכויות כל שהן בגין החמרה במצב כלפי ביטוח לאומי ומס ההכנסה ומה עלי לעשות. תודה רבה

אורי שלום, למשך תקופת הצינטור וההחלמה תוכל לקבל החמרה. לאחר מכן תיבדק שנית ויקבעו אחוזי נכות צמיתה חדשים. שים לב שיתכן ובעקבות הצינתור והמעקפים יתכן ותקבע לך נכות ואי כושר עבודה נמוכים מבעבר. ברכות גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות