כאבי צוואר וגב תחתון לאחר תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/10/2012 | 21:44 | מאת: אלי

שלום רב לפני כמה חודשים היתה לי מתחת גב רצינית בעבודה לאחר קבלת טופס 250 מעבודה פניתי לרופאה המשפחה להמשך טיפול התברר בבדיקת ה CT שיש לי שלוש פריצות דיסק שתים בצוואר ואחד בגב התחתון בצוואר ב צ3 צ4 פריצת דיסק מרכזית אחורית עם לחץ ניכר השק התקאלי ו בצ 5 צ6 בלט דיסק עם לחץ קל על השק התקאלי בל 4 ל 5 בלט דיסק הגורם לחץ קל על השק התקאלי הרופאה הפנה אותי למרפאת עמוד השדרה במאיר על מנת לשאול אם יש צורך בהתערבות כירוגית ומנע ממני לעבוד בעבודה שיש בה כיפוף או ישור גב התחתון והצוואר והפנה אותי לרופא תעסוקתי אך אני סימתי את ה 91 יום המחלה האם אני זכאי לדרגת נכות ומה עלי לעשות במצב כזה תודה מקרב לב

20/10/2012 | 18:31 | מאת: אלון אהרונוב

אלי שלום, אחרי שמקבלים את דמי הפגיעה יש להגיש תביעה לנכות מעבודה. בוועדה רפואית יבדקו את מצבו ויקבעו לו אחוזי נכות כתוצאה מהפגיעה בעבודה. אחוזי הנכות יקבעו ע"פ הגבלות התנועה. מענק או קצבה ישתלמו בהתאם לאחוזים שיקבעו. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות