הבהרה ביחס להודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

23/02/2011 | 11:50 | מאת: נירה

כאשר קראתי את שכתבתי ראיתי שנשמטה העובדה כי אני מוכרת כיום סופית כחות טרשת נפוצה פרוגרסיבית ומטופלת בהזרקות יומיומיות קופקסון.

24/02/2011 | 01:29 | מאת: אלון אהרונוב

אם הטרשת גרמה לשיתוק או שיתוק חלקי בגפיים התחתונות אז סיכוייך טובים יותר. אלון

24/02/2011 | 16:23 | מאת: נירה

ראשית,המון תודה על ההתייחסות המהירה.לשמחתי,איני במצב של שיתוק קבוע בגפיים תחתונות.קיים חוסר תחושה לעיתים קרובות, בפרט בצד שמאל.ואיני הולכת ללא מקל..בנוסף,באופן קבוע נימולים.האם זנ משנה את התמונה?

24/02/2011 | 16:46 | מאת: אלון אהרונוב

אם את מוגבלת בניידות ובהליכה חברי הוועדה יוכלו לקבוע לך סעיף מותאם למרות שאין סעיף מדוייק בחוק. בהצלחה , אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות