כאבי ראש + מפרק לסת+ כאבי ראש

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/12/2016 | 10:00 | מאת: תמי

כתוצאה מכאבים אלו פניתי לאורטופד. נשלחתי לצילום צווארי . להלן התוצאות: צ.ע"ש צווארי. שינויים בפרקים קטנים. שינויים ניוונים . היצרות מרווח בין חולייתי בגובה: 6-5-C4. האם יש קשר לתופעות שתארתי? מה עושים בשלב זה? המון תודה על התשובה

הייתי משלים הבירור עם CT או MRI אם כי להערכתי זה לא מסביר התסמינים בלסת/פנים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה