נימול וחוסר תחושה ביד והרגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/11/2016 | 19:37 | מאת: מריאנה

לבעלי התחילה לאחרונה כאב מאד חזר בצוואר ויחד עם זאת נימול וחוסר תחושה בכף יד ימין וברגל ימין תוצאות MRI הם: שינויים ניוונים דיסקופטיים עם לחץ עלצחוט השידרה ומיאלופתיה בגובה C5-C6 עם היצרות הפורמינותהנוירליות! בנוסף: בגובהC7-D1 ,ברצס הספינאלי משמאל ניראית ציסטה בגודל 3 מ"מ ממצא דומה בגודל 5 מ"מ בגובה D1-D2. אני אשמח לחוות דעת לגבי התשובות של הMRI תודה

הממצאים מעידים על לחץ ניכר על חוט השדרה ועל נזק שכבר נוצר בחוט השדרה מדובר בנזק לא הפיך ואם לא יטפל בכך בהקדם הנזק צפוי להתרחב ולהיות קשה יותר. הטיפול היחידי הייעיל להסרת הלחץ הוא ניתוחי מציע לו להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה אם תרצי - את מוזמנת לתאם לו פגישת יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה