נפילה במדרגות וחבלה בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/11/2016 | 10:57 | מאת: מזי

שלשום בבוקר החלקתי במדרגות וקיבלתי מכות בגב. כאב מאוד בעיקר צד שמאל בגב התחתון, הייתי חייבת ללכת לעבודה. במהלך היום הכאב התגבר והתחלתי להרגיש קצת את הכאב גם למעלה יותר (צד שמאל). בלילה הזמנתי רופא שאמר שסביר שלא שברתי כלום ונתן לי זריקה לכאבים, זה עזר מעט. אתמול בבוקר הלכתי למוקד, עשיתי צילום שהראה שאין שברים, האורטופד במוקד אמר שאנוח והכאב יעבור. בינתיים הכאב בצד שמאל למטה כואב כל כך שיש רגעים שקשה לי לנשום. בתנועות מסויימות אני מרגישה כאילו חותכים לי את המקום בסכין. קשה לי לעבור מישיבה לשכיבה ולהיפך. האם יכול להיות שנקרעו שרירים? גידים? או משהו אחר שלא ראו בצילום? ואם כן - האם יש מה לעשות עם זה?

זה אפשרי אך לא סביר יותר סביר שמדובר בשטפי דם מכאיבי םפשיספגו אם כי כאמור יתכנו גם פגיעות משמועתיות יותר ימים יגידו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה