בקע דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/11/2016 | 16:46 | מאת: נטע

שלום, מזה כחודש שאני סובלת מכאבי גב חזקים המקרינים לרגל שמאל עם תחושת נימולות. נשלחתי ע"י אורטופד לצילום ct והיום קיבלתי את התוצאות: L4-L5- בקע דיסק אחורי מרכזי גדול עם לחץ על השק והשורש השמאלי מה זה בדיוק אומר? ומה ההבדל בין בקע דיסק לפריצת דיסק? או שבקע ופריצה זה אותו דבר? תודה

בקע=פריצה זה אומר שיש סיבה טובה לכאב ושכדאי לטפל באופן שמרני אם יש הטבה אם הטיפול תקוע הכאב מחמיר ואין הטבה בטיפולים שונים כמובן שאפשר לשקול גם הזרקות ו/או טיפול ניתוחי מציע לך להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה