שבר בחוליה L1 עקב תאונת ברכב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/11/2016 | 15:50 | מאת: דינה

לדר נחשון רנד שלום רב . לפני כחודשיים עברתי תאונה ברכב ושברתי חוליה L1 הטיפול שניתן לי מנוחה בבית וחגורת גב שאני שמה אותה רק בזמן הקימה מהמיטה .הרופא אמר לי שבעוד 3שבועות להוריד את החגורה ולגיע לביקורת בסוף דצמבר 2016 . השאלה שלי מה מותר לי לעשות לאחר הורדת החגורה , האם אני יכולה למשל להתכופף , להרים דברים . הלכה ברחוב ועוד . ומתי אוכל לחזור לפעילות רגילה כמו : נהיגה , לחזור לעבודתי שהיא לא פיזית , עבודות הבית ואימון בחדר כושר . תודה דינה

סביר שאפשר הכל בהדרגה - זו מלת המפתח אבל הנחיות ספציפיות מהרופא המטפל על פי סוג השבר המצב הקליני וההתקדמות בריפוי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה