פתרון לבעיית הדיסקים כבר קיים !!

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/03/2016 | 23:40 | מאת: דדי

מדוע אף רופא מישראל לא בודק את הפתרון שקיים בארה"ב ,והומצא על ידי דר' kevin pauza ? מדובר בהזרקת 2 חומרים ישירות לדיסק , האחד "סותם" את הקרעים בדיסק + חומר נוסף שמתפקד כג'ל (fibrinogen, prothrombin) אשר משקמים את הדיסקים לגובהם המקורי ותוך חודשיים עד שנה הדיסקים מחלימים לחלוטין !! אתר : https://drkevinpauza.com/ האם קיים טיפול כזה בארץ ? האם עתיד להגיע ? אנא התייחסותך ,

מדובר בפתרון שאינו מקובל גם מעבר להים מהסבה הפשוטה שהיעילות שלו "הוכחה" רק על ידי הממציא שכמובן מעוניין לקדם את מכירותיו אבל במחקרים רציניים אוביקטיביים אין לטיפול זה הצלחה משמעותית מעבר לפלצבו. יש כיום טיפולים מתקדמים יעילים בהרבה שנמצאים בקנה לקראת הכנסה לשימוש קליני . העולם מלא קוסמים שמרפאים ציק צק כל בעיה בלי קושי - מוזר שאם הם כל כך מוצלחים איש לא רוצה להשתמש בשיטה שלהם....הטיפול הזה הוא במילים עדינות סוג של שרלטנות.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה