ציסטה שגדלה בין L5ל- S2

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/03/2016 | 15:22 | מאת: גבריאל

שלום רב, לפני שמונה שנים התגלתה לאימי ציסטה בגודל 15מ"מ. כיום גודלה 2.5 על 2 ס"מ. גיל 65. הכאבים בחודשים האחרונים גוברים תדיר ואין מנוח. אנו מעוניינים לבצע ניתוח אך חוששים מסיכון. האם יש לחשוש מניתוח מעין זה ? היכן מומלץ לעשותו ומהם סיכוי הצלחה וחזרה לשגרת חיים תקינה ? על עזרתכם בהקדם אודה. יישר כוח. בכבוד רב. גבריאל.

מפנייתך כלל לא ברור היכןו הציסטה האם היא גורמת לאיזה שהן בעיות ולמה מבכלל לנתח אותה נשמע לי שאתם הולכים למהלך סרק ומציע לך לקבל יעוץ נוסף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה