כאבי שכמות/צוואר/כתפיים/יד ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/03/2016 | 15:57 | מאת: אבי

היי שמי אבי בן 31, לפני שנה בערך החלו כאבי כתפיים מאוד מציקים, תחילה חשבתי שזה בגלל חדר כושר אך הכאבים עברו לצוואר ליד ימין ולאחרונה גם לשכמות, בדיקת אולטרסאונד לכתף הראתה שהכל תקין, בדיקת CT עמוד השדרה הצווארי (שהוא החשוד המיידי) גם הראתה שהכל תקין (מלבד בלטים מינימליים שהאורתופד אמר שהם לא משמעותיים ולא לוחצים על העצבים) נשלחתי גם לMRI שהראה שהכל תקין בצוואר - הבדיקה היחידה שהראתה בעיה היא הEMG שציינה רדיקלופטיה צווארית בין C7 לC8 אך כאמור הדימות שללה זאת- אני מרגיש אבוד שכן האורתופד טוען שאין לי בעיה אורתופדית והניורלוגית מתעקשת שיש אבל לא רואים אותה- תוצאה סופית שאני סובל כבר שנה ולא יודע מה לעשות. אודה לך אם תוכל לייעץ לי מניסיונך העשיר למי לפנות ומה עליי לעשות תודה אבי

לקבל חוות דעת נוספת של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה