לחץ ברגל לאחר ניתוח קיבוע

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/02/2016 | 09:43 | מאת: Oshrat

אבי לאחר ניתוח קיבוע לעמוד שידרה בערך שבוע אחרי התחיל לחץ חזק ברגל ימין האם זה נורמאלי? או שמצריך בדיקה מה יכולה להיות הסיבה? אודה אם תוכל לענות על שאלתי תודה ושבוע טוב

כל מה שמערב את שורש העצב יכול לגרום חלזה - בצקת לחץ שטף דם מקומי ועוד כדאי להתאזר בסבלנות ולתת לדבריום להירגע - אם לא עובר - צריך בירור הדמייתי מתאים (MRI) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה