כאבים ותוצאות בדיקת emg

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/02/2016 | 06:12 | מאת: ענת

שלום רב אני בת 51, ברקע n.f עם ממצאים עוריים בלבד. בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים חזקים באזור הצוואר/שכמות ובעיקר בזרוע (בתנועות סיבוביות של הזרוע). עברתי המון בירורים אורתופדיים כולל ניסיונות הזרקה של סטרואידים ישירות לכתף ולמרפק שלא עזרו בכלל.נעשו צילומים (רנטגן,ct mri)שכולם יצאו תקינים. לאחרונה לאחר בדיקה אצל נירולוג הופניתי לבדיקת e.m.g התוצאות הם: נצפו סימנים של פגיעה שורשית c5 מימין ללא סימני דנרבציה פעילה. מבחן הולכה עיצבי במדיאן ואולנר תקין. מה זה אומר? {התור לנירולוג בעוד חודשיים). האם זה מסביר את הכאבים? לאיזה רופא לפנות? (אורטופד, נירולוג, נירוכרוג). בתודה מראש

בהחלט יכול להסביר את הכאב מציע לפנות ליעוץ מומחה עמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה