צפון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/02/2016 | 00:04 | מאת: ביסן ביסאן

שלום רב, בעת התכופפות וחזרה ליישור אני מרגיש סוג של היתקעות הגב וכאבים נוראיים בגב תחתון ואמצע הגב, מה שמצריך אותי להישאר במצב כמה שניות או לחזור לכיפוף ולעלות חזרה לאט לאט ים כאב מלווה בתהליך. במהלך היום ולא כל יום מרגיש כאבים בצווא מצד שמאל (דומה להיתפסות שרירים- לי לא ברור), וכאבים בגב חזורים ונעלמים בתדירות יומית כמעט כל כמה שעות... מה לדעתך יכול להיות הגורם לסבל הנורי הזה??? תודה מראש,

בעית בדיסקים רכדאי להגיע להערכה של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה