גולות בגב המורגשות רק במימוש

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/12/2015 | 11:36 | מאת: רות

במישוש אקראי בגב שמתי לב ל2 גולות שאינם בולטות בגב מורגשות רק במימוש הבלוטות ממוקמות בגב התחתון מעל 2 הרגליים בהתאמה. הגולות גמישות וזזות כביכול כשנוגעים בהם והם אינן כואבות. הרופא שלח אותי לבצע אולטאסאונד רקמות רכות. מה יכולה להיות הסיבה לבלוטות אלו?

סביר שמדובר בליפומה - גידול שומני שפיר שאין לו כל חשיבות ואינו מצריך טיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה