כאב וגב תפוס לאחר קרע ברצועה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/12/2015 | 21:36 | מאת: משה

שלום! לפני שמונה שנים קרעתי רצועה בכתף. לא עברתי טיפול כלשהוא מלבד מנוחה. מאז, כשאני מרים את היד למשך זמן ארוך כמו הקלדה על מחשב וכדו' הכתף כואבת לי (אבל אין לי קושי במאמץ פיזי כבד) וכן לעיתים (כל כמה חודשים) נתפס לי הגב העליון קרוב לכתף ומקרין לי על אזור הכתף, כואב ותפס למשך מספר ימים. זה תקין? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה!

זה לא תקין אבל לא בהכרח קשור מציע לך לא להניח הנחות שהכל קשור למה שהיה בעבר יתכן שמדובר בבעיה צווארית ולפנות לאורתופד או מומחה עמוד שדרה לבריור מקור הבעיה והטיפול המתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה