נימול בגב/בשכמה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/10/2015 | 06:38 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 28, בריאה בד"כ, כרגע נמצאת בתחילתו של הריון. כבר 3 שבועות ואולי יותר, שיש לי תחושת נימול/זרם בשכמה שמאלית, זה קורה בזמן כל פעולה של יד שמאל,וחולף ברגע שהיד נחה. מזה יכול להיות? למי עלי לפנות?

פני לאורתופד כללי - רק לברר שאין ממצאים המחייבים תגובה - ולקבל הפניה לפיזיותרפיה ממילא במצבך כעת לא ניתן לבצע בדיקות דימות לבהנת מקור הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה