ניתו גב לגבר בן 82

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/10/2015 | 12:38 | מאת: ספיר

שלום רב, אבי גבר בריא בן 82. סובל מיתר לחץ דם אבל מטופל. ובל מכאבים בגב עקב מחיקת הנוזל בין החוליות התחתונות. רופאים שאיתם התייעץ המליצו על ניתוח מכיוון שזריקה לא תעזור לטווח ארוך אלא רק בערך לשבוע. הוא מתלבט קשות. מה מומלץ? מה הסיכויים ? הסיכונים הוא מפחד שהניתוח יותיר אותו נכה הוא אדם פעיל ומפחד לאבד את הניידות שלו בבקשה תשובתך.

כדי לתת חוד מבוססת אני צריך לראות ולבדוק אותו - הגיל כשלעצמו אינו סבה לא לטפל ולהותירו עם הסבל - אפשר לעזרו לו גם בגיל הזה. רמת הסיכון תלויה במצב הבריאותי הכללי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה